Mindfulness


 “Leven met aandacht en tot rust komen in Nu”

Mindfulness is ondertussen niet meer weg te denken als het gaat om stressreductie.                    Sinds 2007 geef ik  regelmatig cursussen voor particulieren.
Maar ook bedrijven kunnen zich melden voor een cursus voor hun medewerkers.
Voor onderwijsgevenden is er de speciale cursus: Mindfulness voor het onderwijs.
Als je belangstelling hebt en geïnformeerd wilt worden over startdata voor particulieren        dan  kun je dat  laten weten door een berichtje te sturen via de contactpagina.

Ook individueel.
De cursus kan indien gewenst ook individueel worden gevolgd.

Informatie over de cursus Leven met Aandacht deel 1:

Het gaat om een cursus van 6 avonden. De locatie is Kunstwerkplaats Quinta Essentia In Zwaanshoek vlakbij bedrijventerrein Cruquius. Een prachtige ruimte gelegen op 10 tot 20 autominuten van Haarlem, Hoofddorp, Hillegom en Nieuw Vennep.
Deze meditatiecursus, heeft als uitgangspunt de Mindfulnessmethodiek. Je krijgt inzicht in 6 basisprincipes van meditatie en ontspanning en je leert zowel actieve als stille technieken. Ook gaan we bezig met het toepassen van meditatie/ mindfulness in het dagelijks leven. Na afloop ben je in staat hier zelf mee verder te gaan. Al tijdens de cursus krijg je oefeningen mee, die je zelf thuis kunt doen. Heb je problemen met stress, negatief denken en piekeren dan helpt deze cursus je op weg om daar beter mee om te gaan. De cursus is verder geschikt voor iedereen die kennis wil maken met of zich verder wil verdiepen in meditatie of een meditatieve levenshouding.             klik hier voor uitgebreide info de flyer van de cursus voor particulieren